Ένα stir fry με έντονα αρώματα και χρώματα! Λεπτές φέτες μοσχαρίσιου κρέατος ψήνονται στο wok μαζί με λαχανικά και “σβήνουν” με sake & γλυκιά σόγια.
Τα προϊόντα μας
- Sesame Seeds Flavored Garlic
- Sesame Oil
- Oyster Sauce
- Baby Corn
- Straw Mushroom
- Minced Garlic
- Minced Ginger
- Peanut Oil
- Soy Sauce Sweet
- Sake Medium
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 500gr μοσχάρι χωρίς λίπος σε μικρές λεπτές φέτες
- 10baby corn κομμένα κατά μήκος στη μέση
- 12 straw mushrooms κομμένα στη μέση
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε κύβους
- 1 κ.σ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ginger ψιλοκομμένο
- 6 κ.σ. peanut oil
- 10 κ.σ. sweet soy sauce
- 3 κ.σ. sake
- 2 κ.σ. oyster sauce
- 3 κ.σ. σουσάμι με γεύση σκόρδου
- Λίγο πιπέρι
- 200ml νερό
- 1 κ.σ. sesame oil
- 4 τμχ. φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Σε έναwok ζεσταίνουμε το λάδι, προσθέτουμε το κρέας και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να σωταριστεί καλά.
- Ρίχνουμε το σκόρδο, το ginger και όλα τα λαχανικά και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το sake,την oyster, τη sweet soy sauce, το νερό και το πιπέρι.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να πάρει βράση και να δέσει η σάλτσα.
- Προσθέτουμε το sesame oil, το σουσάμι με την επικάλυψη σκόρδου και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με ρύζι ατμού Jasmin ή Basmati.