H κορεάτικη εκδοχή του BBQ! To μυστικό βρίσκεται στη μαρινάδα που δίνει πλούσια γεύση και ισορροπεί ανάμεσα στο γλυκό και το καυτερό.
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 1000gr ψαρονέφρι χοιρινό
- 100ml Soy Sauce
- 50gr Sempio Gochu Jang Hot Pepper Paste
- 40gr ζάχαρη καστανή
- 40ml ηλιέλαιο
- 3gr αλάτι ψιλό
Εκτέλεση
- Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κυβάκια για σουβλάκι.
- Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το χοιρινό μαζί με το Sempio Gochu Jang Hot Pepper Paste, τη Soy Sauce, την καστανή ζάχαρη, το ηλιέλαιο και το αλάτι.
- Αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 6 ώρες.
- Περνάμε σε κάθε σουβλάκι περίπου 120gr μίγματος μαριναρισμένου χοιρινού.
- Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά στη σχάρα για περίπου 4 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Συνδυάζουμε με σάλτσα Τhai Heritage BBQ Sauce, Texas BBQ Sauce, Sempio Kalbi και Sempio Hot Kalbi.