Τυλίγουμε τo κορεάτικο kimchi, κινέζικο λάχανο τουρσί με πιπεριές τσίλι, σε τραγανό φύλλο για spring rolls & ντιπάρουμε σε spring roll sauce. Ένα εναλλακτικό starter για όσους αγαπούν τις πικάντικες γεύσεις.
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 16 φύλλα για spring rolls (15mm)
- 320gr ρύζι για sushi έτοιμο
- 320gr kimchi
- 5 αβγά
- 80gr spring roll sauce
- 50ml ηλιέλαιο
- 5gr αλάτι ψιλό
Εκτέλεση
- Σε μία μπασίνα χτυπάμε 4 αβγά μαζί με το αλάτι με ένα σύρμα.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε το ηλιέλαιο, μετά τα αβγά και ανακατεύουμε γρήγορα να ψηθούν.
- Προσθέτουμε κατευθείαν το ρύζι και ανακατεύουμε καλά με τα αβγά και στο τέλος το kimchi μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και αφήνουμε στην άκρη.
- Χτυπάμε το έξτρα αβγό με λίγο παγωμένο νερό.
- Μοιράζουμε τη γέμιση σε 16 ίσες μερίδες και τυλίγουμε στα φύλλα για spring rolls, σφραγίζοντας τα στο τέλος με το μίγμα αβγό-νερό.
- Τηγανίζουμε σε φριτέζα deep fry στους 180οC μέχρι να ροδίσουν.
- Συνοδεύουμε με sring roll sauce.