Δεν γνωρίζουμε εάν η Ταϊλανδέζα νοικοκυρά Thanom Chakkapak που έφτιαξε στην κουζίνα της για πρώτη φορά τη διάσημη σάλτσα Sriracha πριν από ενενήντα περίπου χρόνια είχε δοκιμάσει να την ανακατέψει με γιαούρτι, εμείς όμως το κάναμε και φτιάξαμε το πιο ελαφρύ και ντελικάτο toping για το ρύζι ατμού. Δοκιμάστε το συνδυασμό και ως dip σε λαχανικά και κρεατικά ή ως sauce σε σαλάτα. Ελαφρύ, δροσερό και πικάντικο. Προσθέστε μία κουταλιά του γλυκού Sriracha σε 200gr στραγγιστό γιαούρτι 2% και ανακατέψτε καλά. Για ακόμη πιο πικάντικη γεύση προσθέστε μία κουταλιά της σούπας.
Tip