Μπορεί ένα μικρό μαγειρικό μυστικό να μεταμορφώσει τα αγαπημένα σας μελάτα αυγά σε γευστικό θαύμα; Δοκιμάστε το παρακάτω tip και διαπιστώστε μόνοι σας. Μελάτα αυγά που έχουν παναριστεί με Panko Bread Crumps και έχουν τηγανιστεί ελαφρώς, μέχρι να πάρουν ένα ελαφρώς χρυσαφί χρώμα. Είναι πανεύκολο και γρήγορο! Βράζουμε για λίγο τα αυγά μας (τόσο ώστε να γίνουν μελάτα), τα βρέχουμε με άφθονο κρύο νερό προκειμένου να καθαριστούν εύκολα, και τα πανάρουμε με τη σειρά σε: Tempura ή αλεύρι, χτυπημένο κρόκο αυγού και Panko Bread Crumps (ακριβώς όπως θα πανάραμε και ένα κομμάτι σνίτσελ). Τηγανίζουμε για 20 με 30 δευτερόλεπτα και σερβίρουμε.
Tip