Κρατσανιστό όπως λέμε Crispy! Η tempura είναι ο καλύτερος σύμμαχος όταν έρθει η ώρα για πανάρισμα θαλασσινών, κρεατικών, λαχανικών ή και φρούτων. Για κάθε 500gr πρώτης ύλης που τηγανίζετε ανακατέψτε, χωρίς πολύ χτύπημα, 150gr tempura με 1 κούπα νερό (240ml). Αφού στεγνώσετε καλά το προϊόν που πρόκειται να πανάρετε, βουτήξτε το στο χυλό και τηγανίστε το στους 180οC – deep fry. Θέλετε κάτι ακόμη πιο crispy; Ψάξαμε και βρήκαμε το tip για ακόμη πιο τραγανή κρούστα. Αντικαταστήστε το 1/3 της ποσότητας του νερού με sake!
Tip