Tip

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ UMAMI

Πλούσια θρεπτική αξία, εντυπωσιακό χρώμα, αγαπημένη γεύση. Και σε ποιόν δεν αρέσουν τα παντζάρια… Δίπλα σε κρεατικά, μέσα σε dips, ακόμη και σε smοothies. Εδώ σας τα παρουσιάζουμε στην πιο umami και elegant εκδοχή τους, με Kikkoman Soy Sauce και σησαμέλαιο. Το tip είναι πολύ απλό. Καθαρίστε και κόψτε 6 παντζάρια σε μικρά κυβάκια. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί, ρίχνοντας από πάνω 1 κ.σ. Kikkoman Soy Sauce και ½ κ.σ. Sesame Oil. Αφήστε τα να ψηθούν για 30 – 40 λεπτά, γυρίζοντάς τα στα μισά. Σερβίρετε με φρεσκοκομμένο δυόσμο.

Goto Top