Σπιτική εξωτική μαρμελάδα Kaya με 4 μόνο υλικά! Γάλα καρύδας, αυγά, Palm Sugar και αλεύρι. Φτιάξτε το πιο νόστιμο Ινδονησιακό snack μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Αλείψτε το σε φρέσκο ψωμί και απολαύστε υπεύθυνα. Το λεγόμενο Kaya toast είναι επίσης δημοφιλές στη Σιγκαπούρη και στη Μαλαισία και συνοδεύει άψογα μια κούπα καφέ ή τσάι, πρωί και απόγευμα.
Τα προϊόντα μας
- Cardinal Coconut Milk
- Palm Sugar
Υλικά
- 250ml Cardinal Coconut Milk
- 4 αβγά large
- 125gr Palm Sugar (τριμμένη)
- 10gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά με ένα φουέ σε ένα κατσαρολάκι.
- Σιγοβράζουμε για 5 – 6 λεπτά, μέχρι να αρχίσει το μείγμα μας να δένει.
- Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε πάνω σε φρέσκο ψωμί.
Tip: Χρησιμοποιούμε την Kaya και ως βάση για dressing σαλάτας.