Το Sushi Rice Toyama καλλιεργείται στους Ιαπωνικούς ορυζώνες της πόλης Nyuzen. Ξεχωρίζει για την ολίγον γλυκιά γεύση, τους εξαιρετικά γυαλιστερούς κόκκους και την ελαφρώς κολλώδη υφή του. Ανήκει στην ποικιλία Koshihikari και είναι το προϊόν που ψάχνετε όταν θέλετε να φτιάξετε sushi αλλά και οποιοδήποτε άλλο ιαπωνικό πιάτο με ρύζι. Δοκιμάστε το σήμερα στο Wok Shop! Extra tip: Θυμηθείτε πάντοτε να ξεπλένετε με άφθονο τρεχούμενο νερό το ρύζι πριν το βράσετε, προκειμένου να απομακρυνθεί το άμυλο.
Special