Πανεύκολη και super υγιεινή σούπα με λευκή πάστα από φασόλια σόγιας, το γνωστό Miso, και έτοιμα Dumplings λαχανικών. Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι οι Ιάπωνες είναι πρώτοι στην υγιεινή διατροφή. Αρκεί μια καλύτερη ματιά στα υλικά αυτής της σούπας. Το μυστικό για τη γρηγοράδα και την επιτυχία του πιάτου κρύβεται στην πραγματική γεύση Umami που της χαρίζει το Miso αλλά και στα έτοιμα Gyoza λαχανικών που βρίσκονται σε θέση ετοιμότητας στην κατάψυξη είτε για να τα απολαύσετε ατμιστά με λίγη Soy Sauce είτε μέσα σε κάποια συνταγή όπως αυτή!
Τα προϊόντα μας
- Allgroo Dumpling Vegetable Handmade
- Hikari Miso Soy Bean Paste White
- Soy Sauce Less Salt
- Sesame Oil
- S&B Japanese Pepper Sansho
Υλικά
(για 4 άτομα)
- 1200ml χειροποίητο ζωμό με κοτόπουλο και λαχανικά
- 2 κ.σ. Shiro Miso
- 1 μαρούλι (τα τρυφερά φύλλα)
- 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 καρότο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
- 1 κ.γλ. Pure Sesame Oil
- 2 κ.σ. Soy Sauce Less Salt
- 1/2 κ.γλ. Sansho Japanese Pepper
- 20 τμχ. Vegetable Son Mandu
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ σκεύος ζεστάνετε το ζωμό.
- Προσθέστε το Miso, τα καρότα και τη Soy Sauce και ανακατέψτε καλά ώστε να διαλυθεί το Miso.
- Προσθέστε τα Vegetable Mandu και το Sesame Oil και βράστε για 5 λεπτά.
- Σε 4 μπολ μοιράστε τα κομμένα κρεμμύδια και τα φύλλα μαρουλιού.
- Μοιράστε έπειτα τα Gyoza με το ζωμό και προσθέστε λίγο Ιαπωνικό πιπέρι Sansho.