Tραγανά και απλώς πεντανόστιμα. Θες να μάθεις να φτιάχνεις τα πιο απίθανα Corn Dogs στην κουζίνα σου; Ακολούθησε βήμα βήμα την παρακάτω συνταγή. Γευστική κρούστα από θρύμματα ψωμιού για πανάρισμα Panko και καλαμποκάλευρο. Συνόδεψε τα με dip από πικάντικη Sriracha αναμεμειγμένη με Mayo. Το Street Food έχει τη δικιά του ξεχωριστή ιστορία και τα Corn Dogs είναι σίγουρα από τα πιο νόστιμα κεφάλαια. Δες στο τέλος της συνταγής αναλυτικά το VIDEO.
Τα προϊόντα μας
- Cardinal Panko
- Cardinal Sriracha
- Kewpie Mayo
Υλικά
- 10 λουκάνικα Φρανκφούρτης
- 120gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 140gr καλαμποκάλευρο
- 5gr αλάτι ψιλό
- 50gr ζάχαρη κρυσταλλική
- 20gr baking powder
- 1 αυγό
- 240ml γάλα
- 100gr Cardinal Panko
- Ηλιέλαιο
- Sriracha
- Kewpie Mayo
Εκτέλεση
- Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε με ένα φουέ το αβγό και μετά προσθέτουμε σιγά – σιγά το γάλα, τα δύο άλευρα, το baking powder, το αλάτι και τη ζάχαρη.
- Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να σχηματιστεί ένας παχύρευστος χυλός.
- Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα.
- Περνάμε όλα τα λουκάνικα σε μικρά ξυλάκια για σουβλάκια και απλώνουμε το panko σε ένα ρηχό πιάτο.
- Περνάμε ένα – ένα τα λουκάνικα πρώτα από το χυλό και μετά από το panko, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά και τηγανίζουμε για 6 λεπτά deep fry, στους 180οC.
- Σερβίρουμε συνοδεύοντας με dip μουστάρδας και μαγιονέζας με λίγη Cardinal Sriracha Sauce.