Και ποιος δεν αγαπάει τα νόστιμα τηγανητά ορεκτικά; Υπέροχα τραγανά κολοκυθάκια παναρισμένα με ιαπωνική φρυγανιά panko και chili powder. Σερβίρονται με dipping sauce από σόγια light και ρυζόξιδο. Φτιάξτε τα πανεύκολα μέσα σε λίγα λεπτά!
Τα προϊόντα μας
- Cardinal Panko
- Chili Powder
- Kikkoman Soy Sauce Lite
- Rice Vinegar
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
για το πανάρισμα:
- 1 κούπα Panko Cardinal
- 1/2 κ.γλ. αλάτι
- 1/2 κ.γλ. ρίγανη
- 1/2 κ.γλ. σκόρδο σκόνη
- 1/2 κ.γλ. chili powder
για το dressing:
- 2 κ.σ. Kikkoman Less Sodium Soy Sauce
- 1 κ.σ. Rice Vinegar
- 2 κ.γλ. ζάχαρη
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τα υλικά για τη σάλτσα.
- Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατέψτε τα υλικά για το πανάρισμα.
- Σε ένα τρίτο μπολ χτυπήστε τα αυγά.
- Περάστε τα κολοκυθάκια πρώτα από το αυγό και μετά από το μείγμα με το Panko και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο.
- Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το Wok Oil. Μόλις ζεσταθεί το λάδι, ρίξτε ένα – ένα τα κολοκυθάκια και τηγανίστε τα 2-3 λεπτά σε κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Μετά ακουμπήστε σε χαρτί κουζίνας.
- Σερβίρετε σε πιάτο και συνοδέψτε με το dressing σόγιας.