Αναζητάς ένα Mirin που να βασίζεται σε παραδοσιακή συνταγή και να περιέχει αλκοόλ; Δοκίμασε στην κουζίνα σου το γλυκό gourmet κρασί από ρύζι Takara Mirin. Μετά τη Soy Sauce, στην Ιαπωνία είναι το πιο συνηθισμένο υλικό, αφού σχεδόν όλες οι ασιατικές σάλτσες περιέχουν έστω και λίγο. Είναι επίσης το βασικό υλικό για να φτιάξει κανείς τη διάσημη Teriyaki sauce. Δοκίμασε το μέσα σε μαρινάδες για ceviche και tartar ή σε sushi seasoning. Εναλλακτικά απόλαυσε το σαν ποτό, όπως κάνουν οι Ιάπωνες την πρωτοχρονιά.