Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Glutinus Rice Balls Pudding (παραλλαγή από ρυζόγαλο)

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Φτιάξε ένα πανεύκολο ελαφρύ επιδόρπιο που μπαίνει στο ψυγείο και βρίσκεται εκεί για εσένα που θες κάτι γλυκό για να βγάλεις την ημέρα (ή τη νύχτα). Δοκίμασε αυτήν την υπέροχη παραλλαγή για το κλασικό ρυζόγαλο με μπάλες ρυζιού με γέμιση φυστικιού, γνωστές και ως glutinous rice balls, το ασιατικό ελαφρύ επιδόρπιο που έχει chewy υφή. Εμείς το λατρέψαμε!

Τα προϊόντα μας

  • Glutinous Rice Ball Peanut
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 500ml γάλα
  • 500ml κρέμα γάλακτος
  • 60gr ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • 1 φλούδα από πορτοκάλι
  • 1 ξύλο κανέλας
  • 2 πακέτα GRB peanut filling
  • 1 φιλαράκι δυόσμο

Εκτέλεση

  • Σιγοβράζουμε για 15 λεπτά το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανίλια, τη φλούδα πορτοκαλιού και το ξύλο κανέλας.
  • Ετοιμάζουμε τα GRB peanut filling σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και τα μεταφέρουμε σε κρύο νερό.
  • Τα τοποθετούμε σε μικρά μπολ ή ποτηράκια και συμπληρώνουμε μέσα το μείγμα με το γάλα.
  • Τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν και να δέσει όλο μαζί.
  • Σερβίρουμε με κανέλα και δυόσμο από πάνω.

(Σερβίρεται επίσης και ζεστό)

Goto Top