Το Jumnai Kimoto της ζυθοποιίας Daishichi έχει premium γεύση που την καταλαβαίνεις από την πρώτη κιόλας γουλιά και είναι προτιμότερο να το δοκιμάσεις ζεστό. Πλήρης ωρίμανση που εξισορροπεί τα πλούσια αρώματα και την οξύτητα, διασφαλίζοντας φρέσκια μοναδική καθαρή επίγευση. Η Daishichi είναι από τις ελάχιστες ζυθοποιίες Sake στον κόσμο, που χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα την παραδοσιακή μέθοδο ζύμωσης Kimoto, εξασφαλίζοντας πραγματικά αργή ωρίμανση και ειδικές τεχνικές λείανσης του κάθε κόκκου ρυζιού, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα που ξεχωρίζει. Δοκίμασε το σήμερα μόνο στο Wok Shop!