Θες να μάθεις ένα #TIP που έχει πραγματική γεύση Umami, φυλάσσεται στο ψυγείο σου και αναβαθμίζει το κρέας και το ψάρι ανά πάσα στιγμή; Πάρε χαρτί και γράψε. Ανακάτεψε 4 κ.σ. βούτυρο που βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου με 2 κ.σ. Shiro Miso, λίγο πιπέρι Sansho και ξύσμα από ένα lime. Τύλιξε σφιχτά με μεμβράνη το βούτυρο ώστε να δημιουργήσεις ένα ρόλο. Τοποθέτησε έπειτα στο ψυγείο και κάθε φορά που ψήνεις ψάρι ή κρέας, κόψε μια λεπτή ροδέλα βούτυρο και σέρβιρε την πάνω στο ζεστό κομμάτι κρέας ή ψαριού ώστε να λιώσει. Enjoy!
Tip