Θες να κάνεις ασυναγώνιστο το κρέας που ψήνεις στο φούρνο; Σου έχουμε το τέλειο brushing για το τέλειο τελείωμα. H Char Siu Sauce της Lee Kum Kee είναι η κινέζικη εκδοχή της σάλτσας BBQ. Γλυκιά και αλμυρή ταυτοχρόνως, φτιάχνεται από φασόλια σόγιας, σκόρδο και μέλι. Δοκίμασε την λοιπόν στο γλασάρισμα σε οποιοδήποτε ψητό, αλείφοντας με ένα πινέλο μαγειρικής το κρέας με μια γενναιόδωρη ποσότητας σάλτσας. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα επανάλαβε ακόμη μια φορά πριν το βγάλεις από το φούρνο.
Tip