Το anko, γνωστό και ως γλυκιά πάστα κόκκινου φασολιού (red bean paste), είναι ίσως το πιο κλασικό υλικό της Ιαπωνικής ζαχαροπλαστικής. Δοκίμασε να φτιάξεις την ιαπωνική εκδοχή του δικού μας αγαπημένου πρωινού με ψωμί, βούτυρο και μαρμελάδα, αντικαθιστώντας τη μαρμελάδα με τη διάσημη γλυκιά πάστα. Η συνταγή είναι απλή. Θα χρειαστείς ένα απαλό βούτυρο ως spread, φρυγανισμένο ψωμί του toast, μια γενναιόδωρη δόση anko και αν θες να το δοκιμάσεις κυριολεκτικά σαν Ιάπωνας, πρόσθεσε στο τέλος λίγη σαντιγί. Ταιριάζει τέλεια δίπλα στον πρωινό καφέ.