Το Shio Koji είναι ένα παραδοσιακό Ιαπωνικό καρύκευμα από ρύζι που έχει υποστεί ζύμωση με koji, νερό και αλάτι. Χαρίζει όπου και αν το χρησιμοποιήσεις μοναδική γεύση και η εταιρία Hanamaruki είναι η μοναδική που το διαθέτει στην αγορά σε υγρή μορφή. Δοκίμασε το σε μαρινάδες, σε stir fries αλλά και στο brunch! Φτιάξε αυγά scrambled με ένα γευστικό twist που θα εκτιμηθεί πολύ. Είναι απλό, αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.
Υλικά:
(1 μερίδα)
- 100gr Αυγό
- 10gr Πλήρες γάλα
- 1οgr Liquid Shio-Koji
- Βούτυρο
Εκτέλεση:
- Ανακάτεψε τα αυγά, το γάλα και το υγρό Shio-Koji.
- Άφησε το μείγμα στην άκρη για 15 λεπτά.
- Φτιάξε τα αυγά scrabled ακολουθώντας μια κλασική συνταγή της επιλογής σου.