Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΣΤΑ MISO

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Σίγουρα έχεις δοκιμάσει την πατατοσαλάτα σαν συνοδευτικό σε διάφορα πιάτα, αλλά αυτήν την πατατοσαλάτα, με miso δεν την έχεις φάει ποτέ ξανά. Η ιαπωνική πάστα από φασόλια σόγιας δίνει ένα ενδιαφέρον γευστικό twist όπου και αν μπει τελικά.

Τα προϊόντα μας

  • Miso
  • Apple Vinegar
  • Sesame Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1kg πατάτες
  • 1/2 μέτριο ξερό κρεμμύδι
  • 1 μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 2 κόκκινες πιπεριές
  • 1 κούπα μαγιονέζα
  • 1 κ.σ. μηλόξυδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1/3 της κούπας miso paste
  • 1 κ.γλ. σησαμέλαιο
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κυβάκια και στη συνέχεια τις βράζουμε, ώσπου να γίνουν μαλακές.
  • Παράλληλα ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
  • Ανακατεύουμε μαγιονέζα, μηλόξυδο, μουστάρδα, miso paste και σησαμέλαιο.
  • Μόλις βράσουμε τις πατάτες τις αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Όταν έχουν ήδη κρυώσει, ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά μαζί με τις πατάτες και προσθέτουμε και το μείγμα με τη μαγιονέζα, αλάτι-πιπέρι κατά βούληση.
Goto Top