Σίγουρα έχεις δοκιμάσει την πατατοσαλάτα σαν συνοδευτικό σε διάφορα πιάτα, αλλά αυτήν την πατατοσαλάτα, με miso δεν την έχεις φάει ποτέ ξανά. Η ιαπωνική πάστα από φασόλια σόγιας δίνει ένα ενδιαφέρον γευστικό twist όπου και αν μπει τελικά.
Τα προϊόντα μας
- Miso
- Apple Vinegar
- Sesame Oil
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 1kg πατάτες
- 1/2 μέτριο ξερό κρεμμύδι
- 1 μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 1 κούπα μαγιονέζα
- 1 κ.σ. μηλόξυδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1/3 της κούπας miso paste
- 1 κ.γλ. σησαμέλαιο
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κυβάκια και στη συνέχεια τις βράζουμε, ώσπου να γίνουν μαλακές.
- Παράλληλα ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
- Ανακατεύουμε μαγιονέζα, μηλόξυδο, μουστάρδα, miso paste και σησαμέλαιο.
- Μόλις βράσουμε τις πατάτες τις αφήνουμε να κρυώσουν.
- Όταν έχουν ήδη κρυώσει, ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά μαζί με τις πατάτες και προσθέτουμε και το μείγμα με τη μαγιονέζα, αλάτι-πιπέρι κατά βούληση.