Ο πικάντικος, αλμυρός και ολίγον ξινός χαρακτήρας της πιπεριάς τσίλι συναντά την ισχυρή γεύση του εσπεριδοειδούς yuzu μέσα σε ένα ολοένα και πιο δημοφιλές καρύκευμα που κυκλοφορεί σε μορφή πάστας. Γνωρίζεις το Yuzu Kosho; Είναι το ιαπωνικό versatile υλικό που κερδίζει έδαφος στις κουζίνες του κόσμου. Αυτήν την εβδομάδα σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις σε ένα ξεχωριστό dressing για ψάρι. Απλά διαλύεις λίγη ποσότητα yuzu kosho μέσα σε νερό, προσθέτεις λίγο ξίδι, λάδι και λίγο λεμόνι ή χυμό από lime. Χρησιμοποίησε το dressing πάνω από ψητό ψάρι της επιλογής σου ή εναλλακτικά, πρόσθεσε λίγη ποσότητα πάνω από πράσινες σαλάτες.
Tip