Έχει καυτερή, ελαφρώς αλμυρή και σκορδάτη γεύση. Γνωρίζαμε ότι η σάλτσα από σκόρδο και πιπεριές chili της Lee Kum Kee είναι εξαιρετική για να μαρινάρεις κρέας και για να φτιάξεις asian stir fries. Ξέραμε επίσης ότι μπορεί να αντικαταστήσει το σκόρδο και το chili σε συνταγές που τα περιέχουν. Δοκιμάσαμε όμως πρόσφατα να τη χρησιμοποιήσουμε και ως έτοιμη σάλτσα για γρήγορες μακαρονάδες και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε. Πρόσθεσε την απλά στα ζυμαρικά σου και θα καταλάβεις τι εννοούμε.
Tip