Θα χρησιμοποιούσες την oyster sauce στην κλασική συνταγή aglio e olio; Εμείς το δοκιμάσαμε και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Βράσε 1kg σπαγγέτι al dente και κράτησε μια κούπα από το νερό. Σε ένα σκεύος, λιώσε 250gr βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σόταρε λίγο σκόρδο και μαύρο πιπέρι. Πρόσθεσε 150gr oyster sauce και αφού ανακατέψεις καλά, ρίξε τα βρασμένα ζυμαρικά και το νερό που κράτησες από το βράσιμο τους, και συνέχιζε να ανακατεύεις μέχρι να απορροφηθεί το νερό. Ολοκλήρωσε συμπληρώνοντας 120gr παρμεζάνα.