Tip

ΔΡΟΣΕΡΟ SHRUB ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ, GINGER & RICE VINEGAR

Το ρυζόξιδο αφήνει για λίγο το ρόλο του στο sushi και έρχεται να δώσει ένα ξεχωριστό twist σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό και δροσερό shrub με ροδάκινο και ginger. Απλά προσθέστε στο blender ψιλοκομμένα ροδάκινα, rice vinegar, gin, ζάχαρη και ginger και χτυπήστε για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να αποκτήσουν απαλή υφή. Ανακατέψτε με σόδα και σερβίρετε με πάγο και μια φέτα ροδάκινο για γαρνιτούρα.

Αναλογία: 1 μέτριο ροδάκινο (ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο), ⅓ της κούπας Rice Vinegar,  ⅓ της κούπας τζιν, 1 κ.σ.  κοκκοποιημένη ζάχαρη, ½ κ.γλ. τριμμένο ξεφλουδισμένο φρέσκο ​​τζίντζερ, ½ της κούπας σόδα & φέτες ροδάκινου για τη γαρνιτούρα.

 

Goto Top