Φτιάξε το πιο δροσερό mango sorbet πανεύκολα, με τρία μόνο υλικά. Ανακάτεψε κρέμα καρύδας, πουρέ mango & μέλι καρύδας μέσα σε ένα μπολ. Ρίξε το μείγμα σε ένα δοχείο, σκέπασε καλά και τοποθέτησε το στην κατάψυξη. Μετά από 2 ώρες ανακάτεψε πάλι το μείγμα με ένα σύρμα και τοποθέτησε το πίσω στην κατάψυξη. Βγάλε το παγωτό μισή ώρα πριν θελήσεις να το σερβίρεις. Προαιρετικά, μπορείς να γαρνίρεις με κομμάτια Μάνγκο, raspberries η οποίο άλλο φρούτο σας αρέσει. Αναλογίες: 1/2 κούπα Coconut Cream Ceylon / 3 κούπες Mango Puree Doyal / 4 κ.σ. Coconut Ηoney Ceylon.