Tip

Japanese Sauce for Noodles

Αυτήν την εβδομάδα σου προτείνουμε μια απλή ιαπωνική σάλτσα για κρύα πιάτα με noodles. Μέσα σε ένα μπολ, ρίξε όλα τα υλικά που ακολουθούν και ανακάτεψε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη καρύδας. Ανακάτεψε: 2 κ.γλ. Minced Ginger, 2 1/2 κ.σ. Less Salt Soy Sauce Kikkoman, 2 κ.γλ. Dark Soy Sauce Lee Kum Kee, 1 κ.γλ. Oyster Sauce Lee Kum Kee, 5 κ.γλ. ζάχαρη καρύδας, 1/3 κούπας νερό και 1 κ.γλ. ηλιέλαιο. Προαιρετικά, μπορείς να προσθέσεις και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σάλτσα και ως dip για dim sum ή ως dressing σε σαλάτες.

 

 

Goto Top