Αυτήν την εβδομάδα σου προτείνουμε μια απλή ιαπωνική σάλτσα για κρύα πιάτα με noodles. Μέσα σε ένα μπολ, ρίξε όλα τα υλικά που ακολουθούν και ανακάτεψε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη καρύδας. Ανακάτεψε: 2 κ.γλ. Minced Ginger, 2 1/2 κ.σ. Less Salt Soy Sauce Kikkoman, 2 κ.γλ. Dark Soy Sauce Lee Kum Kee, 1 κ.γλ. Oyster Sauce Lee Kum Kee, 5 κ.γλ. ζάχαρη καρύδας, 1/3 κούπας νερό και 1 κ.γλ. ηλιέλαιο. Προαιρετικά, μπορείς να προσθέσεις και ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σάλτσα και ως dip για dim sum ή ως dressing σε σαλάτες.