Συνταγή

Miso Mushroom Pasta

Αυτή την εβδομάδα δοκιμάζουμε μια απλή και διαφορετική συνταγή για pasta με πρωταγωνιστές την κόκκινη πάστα miso, το βιολογικό γάλα καρύδας της Ceylon, το αγνό βούτυρο Ghee και διάφορα μανιτάρια όπως: shiitake, straw και simeji. Στη θέση των κλασικών ζυμαρικών, τα rice stick noodles που απορροφούν τέλεια τα αρώματα και τις γεύσεις των υπόλοιπων υλικών. Το αποτέλεσμα;  Ό,τι πιο κρεμώδες, αρωματικό και νόστιμο έχουμε δοκιμάσει σε pasta τώρα τελευταία.

Τα προϊόντα μας

  • Rice Stick L 5mm
  • Dried Shiitake
  • Straw Mushroom Cardinal
  • Wok Oil
  • Ghee Butter
  • Organic Coconut Milk
  • Cooking Wine Shao Hsing
  • Red Miso Paste Hikari
  • Minced Garlic
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 210gr Rice Stick Noodle 5mm Cardinal
  • 40gr Dried Shiitake
  • 40gr Straw Mushroom Cardinal (τα οποία θα κόψετε στην μέση)
  • 40gr  μανιτάρια Simeji ή ότι άλλα μανιτάρια σας αρέσουν.
  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • 2 κ.σ. Ghee Butter
  • 120gr  Organic Coconut Milk Ceylon
  • 1 κ.σ. Cooking Wine Shao Hsing
  • 2 κ.γλ. Red Miso Paste Hikari
  • 1 κ.γλ. Garlic Minced
  • 1τμχ φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Προετοιμάστε τα noodles με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Κόψτε τα Shiitake (αφού πρώτα τα έχετε μουλιάσει σε νερό) σε λωρίδες.
  • Ανακατέψτε το βούτυρο, το Miso και το Coconut Milk μέχρι να σχηματίσετε μια αφράτη πάστα.
  • Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέστε το Wok Oil και σοτάρετε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο.
  • Στην συνέχεια σβήστε με το Shao Hsing και προσθέστε την πάστα που φτιάξατε και λίγο αλάτι.
  • Ανακατέψτε καλά, προσθέστε τα noodles και το φρέσκο κρεμμυδάκι και συνεχίστε το ανακάτεμα.
  • Σερβίρετε σε δύο πιάτα και προσθέστε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Goto Top