Αυτήν την εβδομάδα δοκιμάζουμε ένα νόστιμο spicy βούτυρο με βαθιά umami γεύση ιδανικό για να συνοδεύσετε τέλεια ένα καλοψημένο hanger steak. Με ένα πιρούνι πολτοποιήστε 1 stick ανάλατου μαλακού βούτυρου, 2 μικρά φιλέτα αντσούγιας από κονσέρβα που έχετε κόψει πρώτα σε πολύ μικρά κομματάκια, 1 κ.σ. Cardinal Sriracha sauce, 1 σκελίδα πολτοποιημένου σκόρδου και 1/2 κ.γλ. αλάτι. Αφού ανακατέψετε καλά όλα τα υλικά μέχρι να αποκτήσουν ενιαία υφή, απλώστε το βούτυρο πάνω από το κρέας και σερβίρετε. Διατηρείται στο ψυγείο για έως και 1 εβδομάδα.