Noodles ρυζιού με λαχανικά και φυστικοβούτυρο.
Μία συνταγή γρήγορη, εύκολη και πλούσια σε γεύση και αρώματα.
Υλικά
– 80gr Cardinal Rice Stick Noodles 10 mm
– 4pcs Aizakku Mushroom Shitake Dried Whole
– 10gr καρότο
– 15gr κρεμμύδι
– 5gr φρέσκο κρεμμύδι
Για τη sauce:
– 35 gr Aizakku Soy Sauce Premium Traditional
– Aizakku Mirin Fu Japanese Style 150ml
– 7gr Kikkoman Ponzu Citrus Soy Sauce
– 20gr PCD Peanut butter
– 5gr Kadoya Sesame Oil
– 1gr Thai Heritage Garlic Paste Minced
– 2gr Thai Heritage Ginger Paste Minced
– 2gr Cardinal Chili Sauce Sriracha
Εκτέλεση
• Bράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό.
• Κόβουμε τα λαχανικά σε σχήμα ζουλιέν και τα συγκεντρώνουμε.
• Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα προσθέτοντας 1-2 κ.σ. νερό από τα shitake και αναμειγνύουμε.
• Σε ένα wok σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το λάδι και σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν.
• Στη συνέχεια προσθέτουμε τα noodles, τη σάλτσα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για περίπου ένα λεπτό ακόμα.
• Σερβίρουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Tip: Προσθέστε κοτόπουλο στη συνταγή και χοντροκομμένα φιστίκια.