Μια νόστιμη, εύκολη και γρήγορη συνταγή με τραγανά ασιατικά ρολά από φύλλα ρυζιού. Απολαυστική γέμιση λαχανικών, τυλιγμένη σε διάφανα rice papers και περασμένα ελαφρώς από το τηγάνι.
Υλικά
8τμχ FARMER SPRING ROLL RICE PAPER ROUND 22CM
25gr CARDINAL BAMBOO SHOOT STRIPS
100gr CARDINAL SPRING ROLL SAUCE
2κ.σ. CARDINAL FISH SAUCE (PATIS) 576gr/460ml
3κ.σ. AIZAKKU SOY SAUCE JAPANESE STYLE, NATURALLY FERMETED
50gr YUHO DRIED MUSHROOM 4-5CM κομμένα σε λωρίδες
75gr BIOASIA TOFU ORGANIC κομμένο σε κύβους
1τμχ Καρότο κομμένο julienne
150gr Λάχανο λευκό κομμένο julienne
20gr Κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λωρίδες
20gr Φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2κ.σ. Ηλιέλαιο
Εκτέλεση
Προετοιμάστε τα λαχανικά. Στη συνέχεια σε ένα wok σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία προσθέστε 1 κ.σ. ηλιέλαιο και σοτάρετε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν, έπειτα σβήστε προσθέτοντας τη σόγια και τη fish sauce.
Βάλτε το μείγμα σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσει και αφήστε το να κρυώσει.
Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο μουλιάστε σε κρύο νερό ένα φύλλο ρυζιού για 30-40 δευτερόλεπτα, τοποθετήστε το πάνω σε μία επιφάνεια κοπής, γεμίστε με 2 κ.σ. μείγμα λαχανικών και τυλίξτε.
Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα roll.
Τέλος, σε ένα wok σε μέτρια θερμοκρασία προσθέστε το υπόλοιπο ηλιέλαιο και βάλτε ένα-ένα τα rice paper rolls μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Σερβίρετε με spring roll sauce.