Συνταγή

CRAB RANGOON

Μικρές μπουκιές, γεμισμένες με surimi (καβούρι) και τυρί κρέμα, βουτάνε στη σάλτσα από γλυκό τσίλι για τον καλύτερο γευστικό συνδυασμό.

Υλικά

1 τμχ Won Ton Pastry 110mm
300gr Aizakku Surimi Crab Meat, Immitation Stick 18cm
100gr Cardinal Chili Sauce Sweet Squeeze
300gr Κρέμα τυρί
1 κ.γλ. Αλάτι
½ κ.γλ. Λευκό πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ξεπαγώστε τα φύλλα won ton. Κόψτε σε μικρά κομμάτια το surimi και στη συνέχεια σε ένα μπολ ανακατέψτε το τυρί και τη sweet chili.
  • Σε κάθε φύλλο βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού από τη γέμιση και τυλίξτε.
  • Για εύκολο τύλιγμα: Βρέξτε περιμετρικά τη ζύμη, αφού βάλετε τη γέμιση, με λίγο νερό. Στη συνέχεια ενώστε τις 4 άκρες στο κέντρο, όπως και τα σημεία όπου εφάπτονται οι πλευρές της ζύμης.
  • Σε ένα wok προσθέστε άφθονο σπορέλαιο και σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία τηγανίστε μέχρι να χρυσίσουν.
  • Σερβίρετε με Cardinal Sweet Chili Sauce
  • Goto Top