Μικρές μπουκιές, γεμισμένες με surimi (καβούρι) και τυρί κρέμα, βουτάνε στη σάλτσα από γλυκό τσίλι για τον καλύτερο γευστικό συνδυασμό.
Εκτέλεση
Ξεπαγώστε τα φύλλα won ton. Κόψτε σε μικρά κομμάτια το surimi και στη συνέχεια σε ένα μπολ ανακατέψτε το τυρί και τη sweet chili.
Σε κάθε φύλλο βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού από τη γέμιση και τυλίξτε.
Για εύκολο τύλιγμα: Βρέξτε περιμετρικά τη ζύμη, αφού βάλετε τη γέμιση, με λίγο νερό. Στη συνέχεια ενώστε τις 4 άκρες στο κέντρο, όπως και τα σημεία όπου εφάπτονται οι πλευρές της ζύμης.
Σε ένα wok προσθέστε άφθονο σπορέλαιο και σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία τηγανίστε μέχρι να χρυσίσουν.
Σερβίρετε με Cardinal Sweet Chili Sauce