Tα φύλλα ρυζιού δημιουργούν τα πιο ευφάνταστα noodles σε μία συνταγή που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει.
Υλικά
· 200gr Mekong Rice Paper 22cm, White 300gr
· 1 κ.σ. Thai Heritage Minced Garlic Paste
· 2 κ.σ. Thai Heritage Ginger Paste Minced
· 2 κ.σ. Lee Kum Kee Toban Djan Sauce (Chili Bean)
· 1 κ.σ. Lee Kum Kee Soy Sauce Dark, Premium
· 1 κ.σ. Shao Hsing Cooking Wine
· 1 κ.σ. Diamond Peanut Butter Creamy
· 1 κ.σ. Aizakku Sesame Seeds Roasted, White
· 2 κ.σ. ηλιέλαιο
· 150ml ζωμό ή νερό
· 1 κ.σ. ζάχαρη
· 100gr κολοκύθι
· φρέσκο κρεμμύδι
Εκτέλεση
Μουλιάστε τα φύλλα ρυζιού δύο-δύο για 40’’ και στραγγίξτε.
Έπειτα τοποθετήστε τα σε μια επιφάνεια, ενώστε τα μεταξύ τους ώστε να κολλήσουν και κόψτε τα σε λωρίδες. Επαναλάβετε την διαδικασία για όλα τα φύλλα, αφήστε τα σε ένα μπoλ αφού τα έχετε ανακατέψει με μια κουταλιά λάδι ώστε να μην κολλήσουν και έπειτα μοιράστε στα πιάτα.
Προετοιμάστε τα λαχανικά και στη συνέχεια αναμείξτε όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπoλ, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
Σε ένα wok πρoσθέστε το υπόλοιπο λάδι και σoτάρετε το κολοκύθι μέχρι αυτό να μαλακώσει. Προσθέστε τη σάλτσα και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά. Όταν η σάλτσα δέσει σερβίρετέ την πάνω από τα noodles και γαρνίρετε με φρέσκο κρεμμύδι και σουσάμι.