Το γάλα καρύδας σε συνδυασμό με την πάστα curry απογειώνουν τα Νoodles και η απόλαυση φτάνει σε άλλα επίπεδα!
Τα προϊόντα μας
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 500gr Quick Egg Noodles
- 400ml Coconut Milk Dessert
- 25ml Sesame Oil
- 25gr Green Curry Paste
- 60ml ηλιέλαιο
- 70gr κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 10gr σκόρδο ψιλοκομμένο
- 15gr τζίντζερ ψιλοκομμένο
- 200gr κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
- 18gr αλάτι ψιλό
- 150ml κρέμα γάλακτος
- 10gr Curry Powder
- 800gr γλυκοπατάτες σε κυβάκια
- 200ml ζωμός λαχανικών
- 15gr φρέσκος κόλιανδρος ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το Sesame Oil και σε δυνατή φωτιά σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και την κόκκινη πιπεριά.
- Μόλις μαλακώσουν, προσθέτουμε το Coconut Milk Dessert, το ζωμό λαχανικών, το green curry paste, τo τζίντζερ, το curry powder και το ψιλό αλάτι.
- Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις γλυκοπατάτες, σιγοβράζοντας μέχρι να μαλακώσουν. Δένουμε στο τέλος με την κρέμα γάλακτος.
- Παράλληλα έχουμε βράσει τα Quick Egg Noodles για 4 λεπτά σε αλατισμένο νερό και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να καλυφθούν με το Curry.
- Μοιράζουμε σε μερίδες και γαρνίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο.