Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Coco Curry Noodles

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Το γάλα καρύδας σε συνδυασμό με την πάστα curry απογειώνουν τα Νoodles και η απόλαυση φτάνει σε άλλα επίπεδα!

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 500gr Quick Egg Noodles
  • 400ml Coconut Milk Dessert
  • 25ml Sesame Oil
  • 25gr Green Curry Paste
  • 60ml ηλιέλαιο
  • 70gr κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 10gr σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 15gr τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • 200gr κόκκινη πιπεριά σε κυβάκια
  • 18gr αλάτι ψιλό
  • 150ml κρέμα γάλακτος
  • 10gr Curry Powder
  • 800gr γλυκοπατάτες σε κυβάκια
  • 200ml ζωμός λαχανικών
  • 15gr φρέσκος κόλιανδρος ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το Sesame Oil και σε δυνατή φωτιά σωτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και την κόκκινη πιπεριά.
  2. Μόλις μαλακώσουν, προσθέτουμε το Coconut Milk Dessert, το ζωμό λαχανικών, το green curry paste, τo τζίντζερ, το curry powder και το ψιλό αλάτι.
  3. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τις γλυκοπατάτες, σιγοβράζοντας μέχρι να μαλακώσουν. Δένουμε στο τέλος με την κρέμα γάλακτος.
  4. Παράλληλα έχουμε βράσει τα Quick Egg Noodles για 4 λεπτά σε αλατισμένο νερό και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να καλυφθούν με το Curry.
  5. Μοιράζουμε σε μερίδες και γαρνίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο.
Goto Top