Συνταγή

China Crab Rangoon

Το πιο διάσημο asian starter στο οποίο δεν μπορούμε να αντισταθούμε! Χρυσαφένιες, crispy μπουκίτσες από φύλλο Wonton “κλείνουν” μέσα τους θαλασσινή γεύση & creamy απόλαυση! Ιδανικά για cocktail parties ως finger food αλλά και ως συνοδευτικό με το ποτό.

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1 πακέτο φύλλα Wonton, Happy Belly
  • 300gr τυρί Philadelphia
  • 300gr Surimi Crab Meat Imitation Stick
  • 100ml γλυκόξινη σάλτσα Sweet & Sour Sauce Cardinal
  • Άφθονο σπορέλαιο για το τηγάνισµα
  • Λίγο νερό
  • Σάλτσα γλυκό τσίλι για το σερβίρισµα Chili Sauce Sweet Cardinal

Εκτέλεση

  1. Ξεπαγώνουµε τα φύλλα wonton.
  2. Βάζουµε στο µπλέντερ το σουρίµι.
  3. Σε ένα µπώλ ανακατεύουµε το σουρίµι, το τυρί
    και τη γλυκόξινη σάλτσα πολύ καλά.
  4. Σε κάθε φύλλο του won ton βάζουµε ένα κουταλάκι του γλυκού από τη γέµιση και τυλίγουµε.
  5. Ζεσταίνουµε άφθονο σπορέλαιο και τηγανίζουµε µέχρι να χρυσίσουν.
  6. Σερβίρουµε µε σάλτσα γλυκό τσίλι (Cardinal Sweet Chili Sauce) ή γλυκόξινη (Cardinal Sweet & Sour Sauce).
Goto Top