Crunchy & Yummy! Τραγανές μπουκιές κοτόπουλου με άρωμα καρύδας και ένα spicy mix παναρίσματος που απογειώνει τη γεύση.
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 800gr κοτόπουλο φιλέτο
- 120gr sempio korean fried chicken sauce
- 10gr αλάτι ψιλό
- 200ml coconut milk dessert
- 100gr bread crumbs
- 20gr fried garlic
- 20gr fried onion
Εκτέλεση
- Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο στη μέση οριζόντια και μετά σε μπουκιές για nuggets.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το κοτόπουλο μαζί με τη Sempio Korean Fried Chicken Sauce και το αλάτι.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να μαριναριστούν. Ετοιμάζουμε το πανάρισμα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα Bread Crumbs με το Fried Garlic και το Fried Onion.
- Βυθίζουμε τα nuggets στο Coconut Milk Dessert και τα περνάμε κατευθείαν από το mix για πανάρισμα.
- Tα απλώνουμε σε ένα ταψάκι μονή στρώση και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Τηγανίζουμε στους 175οC deep fry για 3,5 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με Cardinal Sweet & Sour, Cardinal Sweet & Sour Pineapple Sauce, Sempio Korean Fried Chicken Sauce.