Βασίλης Σπόρος

RAVIOLI WONTON WITH PEKING DUCK

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Τα αγαπημένα μας φύλλα για Wontons μεταμορφώνονται σε πρωτότυπα γευστικά ραβιόλια με γέμιση από duck trimmings, σχοινόπρασο, τυρί κρέμα και γλυκιά Hoi Sin Sauce. Η ασιατική και η ιταλική κουζίνα συνάπτουν συμμαχία σε μία gourmet πρόταση για αυτούς που πραγματικά αγαπούν την εκλεπτυσμένη γεύση.

CEVICHE ΛΑΒΡΑΚΙ

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Το ceviche είναι το sashimi του Περού. Το διάσημο αυτό πιάτο γνωρίζει αρκετές γευστικές παραλλαγές και έχει αγκαλιαστεί από πολλές κουζίνες στον πλανήτη. Ο chef Βασίλης Σπόρος, μας προτείνει μία ξεχωριστή gourmet εκδοχή του που συνδυάζει φρέσκο λαβράκι, χυμό yuzu, lime και την αγαπημένη κορεάτικη πάστα από φασόλια σόγιας Gochujang.

GREEN CURRY RAMEN BOWL

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Η αγαπημένη μας ιαπωνική σούπα με ramen noodles σε μια απίθανη γευστικά veggie εκδοχή. Γάλα καρύδας, σησαμέλαιο, τρυφερό καλαμπόκι, καυτερή πάστα από πράσινο κάρυ και φύτρες φασολιού, γίνονται η αφορμή για τέσσερα ζευγάρια chopsticks να δουλέψουν non-stop! Δοκιμάστε και εσείς το γλυκό μπέρδεμα διαφορετικών υλικών του Βασίλη Σπόρου.

SWEET CHILI CREAM CHEESE TIP

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Συνδυάστε τη δημοφιλή σάλτσα Cardinal Sweet Chili Sauce με μια κρέμα τυριού της αρεσκείας σας και βουτήξτε τραγανά chips γαρίδας! Φτιάξτε ένα εύκολο, γρήγορο και σούπερ λαχταριστό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας.

Kimchi Spring Rolls

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Τυλίγουμε τo κορεάτικο kimchi, κινέζικο λάχανο τουρσί με πιπεριές τσίλι, σε τραγανό φύλλο για spring rolls & ντιπάρουμε σε spring roll sauce. Ένα εναλλακτικό starter για όσους αγαπούν τις πικάντικες γεύσεις.

Veggie Korean Ramen bowl

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Αντιμετωπίζουμε το κρύο με τον πιο γευστικό τρόπο! Ένα μπολ με αχνιστά ramen noodles μας  ζεσταίνει απολαυστικά. Κι επειδή όλοι έχουμε δικαίωμα στο comfort food oι χορτοφάγοι της παρέας θα χαρούν λίγο παραπάνω με την ακόλουθη συνταγή!

Green Salad with Miso Dressing

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Μπορεί ένα dressing να ισορροπεί μεταξύ αλμυρού, ξινού και γλυκού; Την απάντηση δίνει το miso! Η πάστα miso δένει με το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και δημιουργεί το πιο ελαφρύ, γευστικό και αρωματικό dressing για σαλάτες.

Goto Top