Ο Αλέξανδρος Παυλώβ φτιάχνει την πιο νόστιμη μους σοκολάτας με γάλα καρύδας και sriracha.
Dragonfly Sriracha Cocktail
O Σπύρος Μινέτος φτιάχνει το πιο απολαυστικό, το πιο εορταστικό και το spicy cocktail με Sriracha.
Κροκέτες μπακαλιάρου με mayo
Ο σεφ Χάρις Μαρίστα ετοιμάζει για εμάς τις δική του πρόταση για τις πιο γευστικές κροκέτες μπακαλιάρου.
Buttermilk Fried Chicken Burger
Buttermilk Fried Chicken Burger – ένα signature πιάτο από το Po Boys.
Yakisoba Udon Noodles with Miso
Ένα από τα πιο κλασσικά ιαπωνικά stir- fries είναι αναμφίβολα τα yakisoba.
Aλλάξαμε την παραδοσιακή συνταγή με udon noodles with miso.
PEANUT BUTTER MISO COOKIES
Τραγανά μπισκότα με miso paste και φυστικοβούτυρο.
Φιλέτο τόνου με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα Μirin.
Ο chef Αντώνης Κουρκούτας μας παρουσιάζει φιλέτο τόνου με βελούδινο πουρέ σελινόριζας και αρωματική σάλτσα με Mirin.
Aχλάδι ποσέ με mirin και κρέμα γιαουρτιού
O chef Mάνος Παπαδάκης μας παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο γλυκό. Αχλάδι ποσέ με Mirin συνδυασμένο με δροσερή και απαλή κρέμα γιαουρτιού.
Rice stick noodles with veggies and peanut sauce
Noodles ρυζιού με λαχανικά και φυστικοβούτυρο.
Μία συνταγή γρήγορη, εύκολη και πλούσια σε γεύση και αρώματα.
ΤΑΤΑΚΙ ΤΟΝΟΥ
O chef Γρηγόρης Αποστόλου μοιράζεται μαζί μας την συνταγή του για tataki τόνου γλασαρισμένο με gochujang και παναρισμένο με πράσινα φύκια, ponzu εσπεριδοειδών αρωματισμένο με μανιτάρια και μαγιονέζα gochujang.
Wingko
Η food blogger Leonie de Jong μοιράζεται μαζί μας ένα παραδοσιακό Ινδονησιακό γλυκό, τη γεύση των παιδικών της χρόνων.
Το Wingko ή wiwingka ή wingko babat, είναι το τοπικό παραδοσιακό μαστιχωτό ινδονησιακό «κέικ».