Μια πανεύκολη πρόταση για μια φθινοπωρινή μπρουσκέτα με φέτα, σπανάκι, σουσάμι και ιαπωνική σάλτσα teriyaki. Τα καλύτερα γεύματα είναι αυτά που κατατάσσονται στην κατηγορία comfort food, φτιάχνονται γρήγορα και είναι super νόστιμα. Ps: Ταιριάζει υπέροχα με ένα ποτήρι κρασί τις ημέρες που βαριέσαι να μαγειρέψεις dinner.
Τα προϊόντα μας
- Kikkoman Teriyaki Sauce Toast Sesame
- Sansho
- Sesame Seeds
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 1 ciabatta κομμένη σε φέτες 1.5cm
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 350gr τυρί φέτα
- 1 & 1/2 κ.σ. Kikkoman Teriyaki Sauce Toast Sesame
- 1 χούφτα baby σπανάκι
- 1 κ.σ καβουρδισμένο σουσάμι
- Λίγο πιπέρι Sansho
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο.
- Αναμείξτε το ελαιόλαδο με 1/2 κ.σ. Teriyaki Sauce και έπειτα αλείψτε τις φέτες του ψωμιού. Ψήστε για λίγα λεπτά στο φούρνο μέχρι το ψωμί να πάρει χρώμα.
- Σε ένα μπολ σπάστε με τα χέρια σας τη φέτα σε μικρά κομμάτια και αναμείξτε την με την υπόλοιπη Teriyaki Sauce.
- Προσθέστε το σπανάκι και λίγο Sansho.
- Απλώστε στις φέτες ψωμιού το μείγμα της φέτας και γαρνίρετε με λίγο ψημένο σουσάμι.
- Σερβίρετε αμέσως.