Τραγανό κρέας πάπιας μαγειρεμένο sous vide, εσκαρόλ, πράσινα λαχανικά, φράουλες και σιρόπι ροδιού. Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ, αναζητάμε διαρκώς την πιο δροσερή και χορταστική σαλάτα. Η συνταγή που ακολουθεί περιγράφεται άψογα με τρία μόνο hashtags: #gourmet, #healthy #supertasty.
Τα προϊόντα μας
- Sesame Seed White
- Duck Half Roasted
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 1 τμχ. Duck Half Roasted
- 80gr πράσινα λαχανικά της επιλογής σας
- 15gr εσκαρόλ
- 20gr φράουλες κομμένες φέτες
- 30ml σιρόπι ρόδι
- 5gr σουσάμι
- 30ml ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
- 3gr αλάτι ψιλό
Εκτέλεση
- Αναθερμαίνουμε την πάπια sous vide στους 70 βαθμούς για 40 λεπτά.
- Στη συνέχεια, περιχύνουμε το δέρμα της με καυτό λάδι, μέχρι να πάρει σκούρο καφέ χρώμα και τελειώνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς, μέχρι να τραγανίσει.
- Κόβουμε σε φέτες του ενός εκατοστού το κρέας της πάπιας.
- Σε μία μπασίνα ανακατεύουμε τα πράσινα λαχανικά με το εσκαρόλ, τις φράουλες, το σιρόπι ρόδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
- Στήνουμε σε ένα πιάτο, με τις φέτες τραγανής πάπιας και συνοδεύουμε με τη σαλάτα.