O Σπύρος Μινέτος φτιάχνει το πιο απολαυστικό, το πιο εορταστικό και το spicy cocktail με Sriracha.
Υλικά
• 40ml Aperol
• 30ml ποτό Soju με γεύση δαμάσκηνο Jinro Soju Plum 13% ALC 360gr/360ml
• 20ml χυμός yuzu Yuzuya Honten Yuzu Juice Without Salt 200ml
• 15ml σιρόπι 5 Spices
• 25ml πουρές ανανά
• 5ml Cardinal Sriracha Sauce
• Grapefruit soda
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο σέικερ και χτυπάμε.
- Αδειάζουμε σε ένα ποτήρι του κρασιού με πάγο.
- Συμπληρώνουμε με grapefruit soda.
- Γαρνίρουμε με μπανανόφυλλο, φέτα grapefruit, ακόμη και δυόσμο.