Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Miso Soup

Κατερίνα Χανιώτη
(Chef στο Wokshop)

Βήμα βήμα όσα χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε στο σπίτι την κλασική Ασιατική miso σούπα. Τέσσερα υλικά και μόλις 20 λεπτά αρκούν!

Τα προϊόντα μας

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 1lt νερό
  • 15gr dashi powder
  • 150gr shiro miso paste
  • 100gr tofu
  • 2 κ.σ. wakame dried seaweed
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια

Εκτέλεση

  1. Μουλιάζουμε σε ζεστό νερό ταwakame dried seaweed και στραγγίζουμε μόλις μαλακώσουν.
  2. Κόβουμε το tofu σε μικρούς κύβους. Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι.
  3. Σε ένα γουόκ βάζουμε το νερό με το dashi powder και το shiro miso paste και αφήνουμε να πάρουν βράση.
  4. Προσθέτουμε το tofu και το wakame seaweed και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  5. Σερβίρουμε γαρνίροντας με φρέσκο κρεμμυδάκι.
Goto Top