Ο chef Λάμπρος Βακιάρος φτιάχνει ένα συναρπαστικά νόστιμο και πικάντικο sandwich με τη διάσημη καυτερή Sriracha της Cardinal και κοτόπουλο που έχει παναριστεί σε Tempura και Panko. Γρήγορο, χορταστικό και κυρίως εύκολο!
Τα προϊόντα μας
- Cardinal Sriracha
- Cardinal Panko
- Bao Buns
- Tempura
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 2 ψωμιά κατάλληλα για σάντουιτς
- 1 στήθος κοτόπουλο κομμένο ομοιόμορφα σε 4 κομμάτια
- 100gr αλεύρι tempura + 70gr νερό
- Panko για πανάρισμα
- 1/2 κούπα Λάχανο λευκό κομμένο
- 1/2 κούπα Λάχανο κόκκινο κομμένο
- 1 μικρό Καρότο τριμμένο στον τρίφτη
- 1/4 ματσάκι Μαιντανό
- 2 κτς Γιαούρτι
- 2 κτγ Γλυκιά πάπρικα
- 2 κτς ελαιόλαδο
- Cardinal Sriracha sauce
- Αλάτι/πιπέρι
- Hλιέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε καλά το νερό με το αλεύρι tempura.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στο κοτόπουλο και το βουτάμε μέσα στο κουρκούτι που έχουμε ετοιμάσει.
- Σε ένα μεγάλο πιάτο βάζουμε το Panko και πανάρουμε πολύ καλά το κοτόπουλο, ζουλώντας το καλά να κολλήσει.
- Τηγανίζουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 6´-7 ´. Απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Παράλληλα ετοιμάζουμε την σαλάτα/ γέμιση, ανακατεύοντας τα 2 είδη λάχανου, το γιαούρτι, τον μαιντανό και την πάπρικα.
- Κόβουμε τα ψωμιά κατα μήκος και προσθέτουμε Cardinal Sriracha Sauce. Προσθέτουμε την σαλάτα με το γιαούρτι, το κοτόπουλο και τέλος έξτρα Cardinal Sriracha sauce!
Δείτε τη συνταγή στο site του Λάμπρου Βακιάρου www.lambrosvakiaros.com