Πραγματικά είναι αμέτρητες οι συνταγές που μπορεί να κάνει κανείς με τις ingredient sauces της Lee Kum Kee. Η chef της εταιρίας φτιάχνει κεφτέδες χρησιμοποιώντας σάλτσα σόγιας και τους σερβίρει με 3 διαφορετικές εκδοχές dip. Hoisin Sauce, Hummus με Chilli Garlic Paste ή Hummus με Lee Kum Kee Peking Duck Sauce. Το αποτέλεσμα άψογο.
Τα προϊόντα μας
- Premium light Soy Sauce Lee Kum Kee
- Lee Kum Kee Chili & Garlic Sauce
- Lee Kum Kee Peking Duck Sauce
- Lee Kum Kee Hoi Sin Sauce
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 1kg κιμά μοσχαρίσιο
- 100gr ψωμί μουλιασμένο σε 50gr ζωμό λαχανικών
- 50gr φρέσκο κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο
- 15gr λευκό πιπέρι τριμμένο
- 30gr Premium light Soy Sauce Lee Kum Kee
- 2 αυγά
- 45gr κορν φλαουρ
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
- Σε μια κατσαρόλα βράστε νερό με λίγο αλάτι.
- Φτιάξτε με τον κιμά στρογγυλούς κεφτέδες και ρίξτε τους προσεκτικά στο νερό που σιγοβράζει.
- Μόλις οι κεφτέδες ανέβουν στην επιφάνεια βγάλτε τους προσεκτικά με μια τρυπητή κουτάλα και σερβίρετε σε μια πιατέλα.
- Εναλλακτικά μπορείτε να τηγανίσετε τους κεφτέδες σας.
- Συνοδέψτε με διάφορες dipping sauces όπως Lee Kum Kee Hoisin Sauce ή Hummus με Chilli Garlic Paste ή Hummus με Lee Kum Kee Peking Duck Sauce.