Αυτές οι πατατοκροκέτες έχουν άρωμα Ταϊλάνδης και τραγανή κρούστα που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει. Πανεύκολη συνταγή που ετοιμάζεται με απλά βήματα για να μην επαναλαμβάνεσαι φτιάχνοντας τα ίδια και τα ίδια στην κουζίνα. Λεπτή γεύση από πάστα κόκκινου curry και γάλα καρύδας και φρυγανιά Panko για το πανάρισμα. Εάν δεν είσαι οπαδός του spicy αντί για Sriracha, συνόδεψε τις με Sweet Chili Sauce.
Τα προϊόντα μας
- Red Curry Paste
- Cardinal Panko
- Cardinal Coconut Milk
- Cardinal Sriracha
Υλικά
- 700gr πατάτες
- 2 κ.σ. Red Curry Paste
- 200gr Panko
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Coconut Milk (για το πανάρισμα)
- Panko (για το πανάρισμα)
- Sriracha (για το dip)
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζουμε και βράζουμε τις πατάτες για 30 λεπτά.
- Μόλις βράσουν τις σπάμε με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το red curry, τα 200gr panko, το αλάτι και το πιπέρι.
- Πλάθουμε έπειτα σε μικρές μπάλες.
- Τοποθετούμε μέσα σε ένα μπωλ γάλα καρύδας και σε ένα άλλο Panko.
- Περνάμε τα μπαλάκια πρώτα από το γάλα καρύδας και μετά από το Panko επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για 2 φορές.
- Τα τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
- Σερβίρουμε dip από Sriracha.