Αγαπημένο vegan comfort food που γίνεται πανεύκολα οποιαδήποτε στιγμή στην κουζίνα σου. Η σάλτσα από γάλα καρύδας και πάστα κάρυ του δίνει ένα thai twist, ενώ ο γλυκάνισος, το σκόρδο, το ginger και ο φρέσκος κόλιανδρος προσθέτουν extra άρωμα. Ο πουρές πατάτας στην καλύτερη εκδοχή του. Μια δοκιμή θα σε πείσει.
Τα προϊόντα μας
- Red Curry Paste
- Cardinal Coconut Milk (Cook. Form)
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 600gr πατάτες
- 2 κ.σ. Red Curry Paste
- 200ml Cardinal Coconut Milk (Cook. Form)
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κ.γλ. ginger ψιλοκομμένο
- 1 τομάτα σε κυβάκια
- Φρέσκος κόλιανδρος
- 1 Αστεροειδή γλυκάνισο
- Αλάτι, πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ξεφλουδίζουμε και βράζουμε τις πατάτες για 30 λεπτά.
- Παράλληλα ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
- Μόλις βράσουν οι πατάτες τις σπάμε με ένα πιρούνι (πρέπει να υπάρχουν κομματάκια από τις πατάτες).
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το τζίντζερ, το σκόρδο και τον αστεροειδή γλυκάνισο.
- Έπειτα ρίχνουμε το γάλα καρύδας, το red curry και την τομάτα.
- Προσθέτουμε και τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να δέσει για λίγο.
- Στο τέλος πασπαλίζουμε με φρέσκο κόλιανδρο.