Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

RAMEN BURGER

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Όταν ο δείκτης του ρολογιού γράψει Street Food, η Ασία και η Αμερική δίνουν ραντεβού μέσα σε ένα super λαχταριστό burger. Το κλασσικό ψωμάκι μετατρέπεται σε Ramen Noodles Bun, ο κιμάς ανακατεύεται με την πιο νόστιμη barbeque σάλτσα Bulgogi από πουρέ αχλαδιού και η Cardinal Sweet Chili Sauce παίζει και αυτή το δικό της μοναδικό ρόλο, δίνοντας αυτό που λέμε ξεχωριστό τελείωμα.

Τα προϊόντα μας

  • Sempio Bulgogi
  • Ramen Noodles
  • Cardinal Sweet Chili Sauce
  • Takuan
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 720gr βοδινός κιμάς
  • 70gr Sempio Bulgogi Sauce
  • 4τμχ Ramen Buns
  • 160gr Cardinal Sweet Chili Sauce
  • 320gr Takuan Pickled Radish
  • 60gr κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 10gr αλάτι ψιλό
  • 2gr πιπέρι

Εκτέλεση

  • Ανακατεύουμε καλά το βοδινό κιμά με τη Sempio Bulgogi Sauce και πλάθουμε σε patties των 200gr. Αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα να δέσει το μίγμα.
  • Κόβουμε το Takuan Pickled Radish σε λεπτές φέτες των 20gr.
  • Σε ένα πλατό, σε δυνατή φωτιά, ψήνουμε και από τις δύο πλευρές τα Ramen Buns μέχρι να ροδίσουν και να μαλακώσουν στο κέντρο.
  • Βγάζουμε τα patties από το ψυγείο και τα αλατοπιπερώνουμε καλά. Ψήνουμε και από τις δύο πλευρές.
  • Για το στήσιμο ξεκινάμε με τη βάση από τα Ramen Bun και μια στρώση Cardinal Sweet Chili Sauce, ακολουθεί το ψημένο βοδινό, τέσσερις φέτες Takuan Pickled Radish, 20gr κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο και τελειώνουμε με άλλη μια στρώση Sweet Chili Sauce πριν το καπάκι του ramen bun.
Goto Top