Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

Ρanko Chicken Nuggets

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Crunchy & Yummy! Τραγανές μπουκιές κοτόπουλου με άρωμα καρύδας και ένα spicy mix παναρίσματος που απογειώνει τη γεύση.

Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 800gr κοτόπουλο φιλέτο
  • 120gr sempio korean fried chicken sauce
  • 10gr αλάτι ψιλό
  • 200ml coconut milk dessert
  • 100gr bread crumbs
  • 20gr fried garlic
  • 20gr fried onion

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο στη μέση οριζόντια και μετά σε μπουκιές για nuggets.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το κοτόπουλο μαζί με τη Sempio Korean Fried Chicken Sauce και το αλάτι.
  3. Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να μαριναριστούν. Ετοιμάζουμε το πανάρισμα.
  4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα Bread Crumbs με το Fried Garlic και το Fried Onion.
  5. Βυθίζουμε τα nuggets στο Coconut Milk Dessert και τα περνάμε κατευθείαν από το mix για πανάρισμα.
  6. Tα απλώνουμε σε ένα ταψάκι μονή στρώση και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  7. Τηγανίζουμε στους 175οC deep fry για 3,5 λεπτά.
  8. Συνοδεύουμε με Cardinal Sweet & Sour, Cardinal Sweet & Sour Pineapple Sauce, Sempio Korean Fried Chicken Sauce.
Goto Top