Γρήγορο, υγιεινό, νόστιμο. Σπανάκι σοταρισμένο σε ελαιόλαδο και σησαμέλαιο, με λευκά αμύγδαλα και τραγανά κομμάτια από φύλλο Nori. Ταιριάζει υπέροχα ως συνοδευτικό πλάι σε φιλέτο ψαριού ή κρέας, αλλά και σκέτο, εάν θέλετε να φάτε κάτι ελαφρύ και ντελικάτο. Το Nori του δίνει φανταστική γεύση Umami, ενώ το λάδι από καβουρδισμένο σουσάμι αξεπέραστο άρωμα.
Τα προϊόντα μας
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 120gr σπανάκι καλά πλυμένο
- 30ml Sesame Oil
- 20ml ελαιόλαδο extra παρθένο
- 4gr αφρός αλατιού
- 15gr αμύγδαλο άσπρο σπασμένο
- 1 φύλλο Nori κομμένο λεπτό ζουλιέν
- 1/2 lime
- 2gr Sesame Seeds White Roasted
- Λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το Sesame Oil και τα σπασμένα αμύγδαλα και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Προσθέτουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε γρήγορα μέχρι να μαραθεί λίγο και σερβίρουμε κατευθείαν σε ένα ρηχό πιάτο.
- Προσθέτουμε τον αφρό αλατιού, το μαύρο πιπέρι, λίγες σταγόνες από το lime, το σουσάμι, το Νori και σερβίρουμε.