Oι Chef & οι Βloggers προτείνουν

TAPIOCA WITH MANGO, PASSION FRUIT & COCONUT

Βασίλης Σπόρος
Chef & Owner PO'BOYS BBQ

Ήρθε η ώρα για κάτι γλυκό; Τι καλύτερο από ένα ελαφρύ επιδόρπιο με βάση από tapioca και topic από τα πιο εξωτικά φρούτα που κυκλοφορούν στον πλανήτη. Φίνα γεύση και τέλειο άρωμα χωρίς πολύ προετοιμασία. Mango, καρύδα, ανανάς, passion fruit και flakes από φράουλα συνθέτουν το πιο λεπτεπίλεπτο dessert με άμυλο ταπιόκας. Κανείς δεν μπορεί να φάει μια μόνο κουταλιά.

Τα προϊόντα μας

  • Coconut Meat in Syrup Aroy-d
  • Tapioca Pearl Small Cock
  • Cardinal Coconut Milk
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε

Υλικά

  • 30gr Tapioca Pearls Small
  • 250ml χυμό από παντζάρι
  • 300gr πουρές mango
  • 50gr πουρές από passion fruit
  • 50ml Cardinal Coconut Milk
  • 10ml χυμό lime
  • 60gr ανανά φρέσκο σε κυβάκια
  • Flakes από 2 φράουλες
  • 20gr Coconut Meat in Syrup
  • 10 φύλλα φρέσκο δυόσμο

Εκτέλεση

  • Βράζουμε την tapioca στο χυμό από το παντζάρι, ανακατεύοντας συνεχόμενα και μέχρι να γίνει διάφανη για περίπου 15 λεπτά.
  • Σουρώνουμε και αφήνουμε την tapioca να κρυώσει.
  • Σε μια μικρή κατσαρόλα, αφήνουμε να πάρουν μια βράση το mango, το passion fruit, το γάλα καρύδας και ο χυμός από lime, ανακατεύοντας συνέχεια.
  • Προσθέτουμε κατευθείαν τη βρασμένη tapioca, ανακατεύουμε και μοιράζουμε στα σκεύη που θέλουμε να σερβίρουμε.
  • Αφήνουμε να παγώσουν στο ψυγείο.
  • Σερβίρουμε με τη φράουλα, τον ανανά, την καρύδα και το δυόσμο ψιλοκομμένα.
Goto Top