Yummy finger food! Χρωματιστές και τραγανές φωλιές από φύλλα wonton με αβοκάντο και καλαμπόκι.
Όλα τα προϊόντα μας θα τα βρείτε στο Wok Shop ή κάνοντας κλικ στο προϊόν που επιθυμείτε
Υλικά
- 12 τμχ. φύλλα για Wonton
- Λίγο ελαιόλαδο
- ½ αβοκάντο κομμένο σε μικρούς κύβους
- ½ πιπεριά chili ψιλοκομμένη
- ¼ της κούπας καλαμπόκι σε σπόρους
- ¼ της κούπας παρμεζάνα σε flakes
- 2 κ.σ. κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. χυμό lime
- ¼ κ.γλ. αλάτι
- 2 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1 κ.γλ. sriracha
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170º.
- Λαδώνουμε μερικά φορμάκια για muffins.
- Παίρνουμε τα φύλλα για Wonton και με ένα πινέλο τα λαδώνουμε.
- Τοποθετούμε τα Wonton φύλλα μέσα στις φόρμες έτσι ώστε να σχηματιστούν κούπες.
- Τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
- Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και με το μείγμα γεμίζουμε τις κούπες των Wonton.
- Γαρνίρουμε με φυλλαράκια κόλιανδρου και σερβίρουμε.